Website Chatter > hyökkäyksen tehokkain Balenciaga kengän
hyökkäyksen tehokkain Balenciaga kengän
Community Sharing
Login  |  Register
Page: 1

gawerawtua
4 posts
Apr 04, 2020
2:44 PM

Löydät upeat avustustoiminnot niin jalkatilassa kuin takaisin. Varsinainen keskijalkainen TPU-laatikko on sijoitettu Balenciaga Track -kengät mukavasti samoin kuin se onkin työtä, vaikuttaa myös siltä, ??että on olemassa vähän vähän vääntöä tukevaa seuraa, joka on sijoitettu jonnekin välipohjan sisäpuolelle. Arvostamme lisäksi tapaa, jolla kumitettu ulkopohja käärii erottuvasti. takana kantapäässä, koska ylimääräistä kannustusta.


Henkilökohtaiset 2 arviointini avun suhteen ovat 1) tehokkaampien, muotoon sopivien tarvikkeiden todellinen puute etukäteen ja 2) huolimatta siitä, että tarjousten huipulla on tilaa laajojen alatunnisteiden suhteen, erityisesti pohjan jalkineet kapenevat vakavasti jalkalle, kehittäen hieman tippisen tunnelman enemmän kuin hyvä tällä hetkellä kaareva järjestelmä.


Koska Spawn two ei ehkä ole henkilökohtaisia ??suosikkisi rengaskenkäni, Balenciaga Speed ??Trainer ei salli sen olevan huono 1. Todellinen valmistaja tarjoaa mainostettavaa tätä kuin vartijatyylisiä kenkiä, samoin ymmärrän 100% miksi. Niiden, jotka arvostavat yksinomaan vastaanottavia jalkineita, pitäisi arvostaa todelliset kutevat kengät, etenkin jos todellinen mitta lasketaan. Oikeastaan ??monille saatavilla oleville isoille uroksille (niille, jotka toimivat todellisella kehällä) tämä jalkine voi olla vahva valinta.


Se ei ole minun henkilökohtainen suosikki jalkineeni, mutta se saattaa toimia hienosti sinulle henkilökohtaisesti, kun ottelu toimii yhdessä omien jalkojesi kanssa.


Todellinen vetovoima ei ole muuttunut millään tavoin ainutlaatuisen hyökkäyksen ja myös hyökkäyksen kahden välillä. 0. Toisinaan ehdottomasti mikään muutos ei ole loistava kohta, koska vetovoima oli ollut todellinen hyökkäyksen tehokkain Balenciaga-kengän online-ottelu.


Koska aaltoilevat kahvat ja chevron Balenciaga Triple S -kenkäsuunnittelu Balenciaga Triple S Kengät voivat tehdä siitä toisen ilmeen, todellinen kokonaissuorituskyky on edelleen aivan yhtä suuri. Huolimatta tästä erityisestä värimuodosta, joka tarjoaa selkeän ulkopinnan. Varpaat ovat todella vahvoja kuin hyvin turvallinen, kun taas nopeat pysähtymiset ja polunmuutokset (varpaan vetäminen) tuntuvat todella turvallisilta. Tämä voi olla kokoonpano, joka ei vaadi paljon pyyhkäisyä, se ei tarjonnut joitain nauramaan, jota monet pelaajat usein käyttävät suuntaan Vaikuttaa siltä, ??että se ei missään tapauksessa merkitse vetovoimaa, joten en salli minkä vaikeuksia henkilöllä on.


Ulkopuolella ei ole ongelma. AND1 alkoi kuin kattopallinvalmistaja, ja he rakentavat edelleen historiaa sekä kenkiä, jotka saattavat hallita todellista pintakuoppaa ja myös kovaa puuta.

Last Edited by gawerawtua on Apr 04, 2020 2:44 PM


Post a Message



(8192 Characters Left)